Laatste nieuws

 •  

  Eerlijk en oprecht

  Wees altijd eerlijk en oprecht. Dit zijn 2 eigenschappen die voor ons heel belangrijk zijn. Vooral als ZZP-er zijn dit belangrijke eigenschappen om te hebben. Iedereen wil dat iedereen eerlijk is tegen elkaar. Wij geloven erin dat eerlijkheid ervoor zorgt dat je samen tot een geschikte oplossing zorgt.
 •  

  ZZP-er zijn is leuk

  ZZP-er zijn is leuk! Je hebt enorme vrijheid omdat je zelf je uren kan invullen en je werktijden kan bepalen. Je bent je eigen baas dus bijna alles is mogelijk. Hoe werkt dit in de zorg?
 •  

  Visie Contra Zorgbemiddeling

  Goede zorgverlening vinden wij ontzettend belangrijk. Om deze reden is Contra Zorgbemiddeling ontstaan met de visie om goede zorg te verlenen voor een zo’n laag mogelijk bedrag. Wij ontlasten jou met oplossingen voor problemen binnen de formatie van jouw organisatie.
 •  

  Ontwikkeling ZZP

  Ontwikkeling is erg belangrijk voor een ZZP-er. Een klant verwacht namelijk, dat jij een bepaalde expertise hebt. Lees hier meer over wat expertise is en hoe je deze goed kan behouden en ontwikkelen.
 •  

  Presentatie

  Een eerste indruk is erg veel waard. Hoe zien mensen je en hoe wil je dat anderen je zien? Dit heeft allemaal te maken met de presentatie van jezelf.nEr zijn een aantal dingen die daar aan meewerken. Lees het hier!
 •  

  Proactief ZZP

  Proactief zijn, een groot en belangrijk begrip. Als ZZP-er moet je altijd proactief zijn en willen werken en leren. Wij vertellen de voornaamste reden waarom proactief zijn zo belangrijk is en we geven je ook een tip mee.
 •  

  Verantwoordelijkheid ZZP-er

  Een ZZP-er heeft grote verantwoordelijkheid, vooral over het uitvoeren van een opdracht. Wat wil een klant nou van je zien, hoe kan je de opdracht het best uitvoeren en wat wordt er van je verwacht als je een opdracht aanneemt?
Meer informatie aanvragen contact