Wilt u meer informatie over Contra Zorgbemiddeling?

Laatste nieuws

 •  

  Wij zijn er voor jou!

  Contra Zorgbemiddeling is altijd bereikbaar. Natuurlijk gebeurt het wel eens dat we met wat anders bezig zijn, maar we bellen altijd terug. En daarmee zijn we altijd bereikbaar.   Heb je vragen over expertise, over te laat komen, heb je klachten, signalen, heb je een vraag om invulling? Wij zijn er..
 •  

  Wij denken met u mee!

  Contra Zorgbemiddeling is heel flexibel in het annuleren van diensten, niet een dag van tevoren. Een dag van tevoren moeten we de zzp’ers ook beschermen, we hebben niet direct een andere opdracht voor de zzp’ers om die te vervangen. Maar als het gaat om een dienst op langere termijn is dat geen probleem.   Wij willen graag de continuïteit blijven waarborgen en dat kan..
 •  

  Hoe gaat Contra Zorgbemiddeling om met Corona?

    Hoe gaat Contra Zorgbemiddeling om met het coronavirus?   1,5 week waarin het coronavirus veel heeft veranderd in ons privéleven maar ook in ons werk. Er zijn keuzes gemaakt om o.a. dagbestedingslocaties en kinderdagcentra te sluiten, medewerkers zijn overgeplaatst naar locaties waar ze op dit moment heel erg hard nodig zijn. De..
 •  

  Hoe zorgt Contra Zorgbemiddeling voor kwalitatieve goede zorg?

  Contra Zorgbemiddeling houdt zijn kwaliteit hoog door al een start te maken in de screening. Wij screenen in expertise en kwaliteit, maar we moeten ook zorgen dat iedereen die kwaliteit en expertise houdt of juist vergroot. Dat kan door middel van trainingen, coaching, het aanbieden van workshops. Daar zijn wij..
 •  

  Eerlijk en oprecht

  Wees altijd eerlijk en oprecht. Dit zijn 2 eigenschappen die voor ons heel belangrijk zijn. Vooral als ZZP-er zijn dit belangrijke eigenschappen om te hebben. Iedereen wil dat iedereen eerlijk is tegen elkaar. Wij geloven erin dat eerlijkheid ervoor zorgt dat je samen tot een geschikte oplossing zorgt.
 •  

  ZZP-er zijn is leuk

  ZZP-er zijn is leuk! Je hebt enorme vrijheid omdat je zelf je uren kan invullen en je werktijden kan bepalen. Je bent je eigen baas dus bijna alles is mogelijk. Hoe werkt dit in de zorg?
 •  

  Visie Contra Zorgbemiddeling

  Goede zorgverlening vinden wij ontzettend belangrijk. Om deze reden is Contra Zorgbemiddeling ontstaan met de visie om goede zorg te verlenen voor een zo’n laag mogelijk bedrag. Wij ontlasten jou met oplossingen voor problemen binnen de formatie van jouw organisatie.
 •  

  Ontwikkeling ZZP

  Ontwikkeling is erg belangrijk voor een ZZP-er. Een klant verwacht namelijk, dat jij een bepaalde expertise hebt. Lees hier meer over wat expertise is en hoe je deze goed kan behouden en ontwikkelen.
 •  

  Presentatie

  Een eerste indruk is erg veel waard. Hoe zien mensen je en hoe wil je dat anderen je zien? Dit heeft allemaal te maken met de presentatie van jezelf.nEr zijn een aantal dingen die daar aan meewerken. Lees het hier!
 •  

  Proactief ZZP

  Proactief zijn, een groot en belangrijk begrip. Als ZZP-er moet je altijd proactief zijn en willen werken en leren. Wij vertellen de voornaamste reden waarom proactief zijn zo belangrijk is en we geven je ook een tip mee.
 •  

  Verantwoordelijkheid ZZP-er

  Een ZZP-er heeft grote verantwoordelijkheid, vooral over het uitvoeren van een opdracht. Wat wil een klant nou van je zien, hoe kan je de opdracht het best uitvoeren en wat wordt er van je verwacht als je een opdracht aanneemt?