Eerlijk en oprecht

Wees altijd eerlijk en oprecht. Dit zijn 2 eigenschappen die voor ons heel belangrijk zijn. Vooral als ZZP-er zijn dit belangrijke eigenschappen om te hebben. Iedereen wil dat iedereen eerlijk is tegen elkaar. Wij geloven erin dat eerlijkheid ervoor zorgt dat je samen tot een geschikte oplossing zorgt.

Verwachtingen

Iedereen verwacht dat je als ZZP-er eerlijk en verantwoordelijk met je opdracht of dienst om gaat. Dat betekent ook dat je je verantwoordelijkheid neemt voor de fouten die je maakt. Het is belangrijk om eerlijk te zijn als je bijvoorbeeld een deadline niet haalt. Zolang je eerlijk bent kunnen we samen tot oplossingen komen. Eerlijkheid wordt namelijk enorm gerespecteerd, een belangrijk onderdeel van samenwerking. Wij zorgen samen met jou dat de klant tevreden is en blijft.

Deel dit verhaal:
Avatar

Geschreven door:

ContraTrainingen

Zoeken

Meer informatie aanvragen contact