Ontwikkeling ZZP

Ontwikkeling is erg belangrijk voor een zzp’er. Een klant verwacht namelijk dat jij een bepaalde expertise hebt. Lees hier meer over wat expertise is en hoe je deze goed kan bijhouden en ontwikkelen.

Expertise

Expertise is het bezitten van kennis en ervaring.
Vaak komt expertise door wat je hebt geleerd, maar natuurlijk komt een groot deel van je expertise ook door het opdoen van kennis. Als je je expertise goed wilt blijven houden is het belangrijk om regelmatig alles op te frissen en te blijven leren. Als je nieuwe dingen bij blijft leren word je steeds waardevoller voor opdrachtgevers. Zorg er dus voor dat je altijd je kennis en expertise blijft behouden.

De klant

Klanten die jou inhuren voor de klus verwachten dat je een bepaalde expertise bezit. Zorg er dan ook echt voor dat je deze kennis nog hebt en dat je deze blijft behouden. Zo stel je een klant die jou inhuurt niet teleur op basis van verwachtingen. Het is natuurlijk wel je eigen verantwoordelijkheid dat jij expert blijft in je vakgebied.

PDF Download
Je bent een *
Met het versturen van dit formulier geef je toestemming aan ons om via deze gegevens contact met je te zoeken. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens om gaan, lees hier onze algemene voorwaarden
Share this story: