Wilt u meer informatie over Contra Zorgbemiddeling?

Presentatie

Een eerste indruk is erg veel waard. Hoe zien mensen jou en hoe wil je dat anderen je zien? Dit heeft allemaal te maken met de presentatie van jezelf. Er zijn een aantal factoren die daar aan bijdragen. Lees het hier!

Hoe kom je over

Hoe laat kom je binnen? Hoe zie je eruit? Dit zijn vragen die veel te maken hebben met de eerste indruk die iemand over je heeft. Wil je netjes overkomen of ga je gewoon zoals je zelf wilt? Maar hoe wil de klant jou zien? Wil de klant dat je er netjes uitziet, of maakt dat niet uit? Welk voorbeeld wil de klant dat jij aan de cliënten geeft? Presenteer jezelf binnen de normen en waarden van een klant op een manier waar jij je comfortabel in voelt.

Hoe kom je binnen

De manier waarop je binnenkomt zegt heel veel over hoe jij bent en beïnvloedt de eerste indruk die men van jou heeft. Kom bijvoorbeeld rustig, gemotiveerd en vrolijk binnen in plaats van gehaast, kortaf en ongemotiveerd.
Zorg er ook voor dat je op tijd binnen komt. Tien minuten te vroeg binnenkomen geeft een ander beeld dan 5 minuten te laat.

Share this story: