Wilt u meer informatie over Contra Zorgbemiddeling?

Presentatie

Een eerste indruk is erg veel waard. Hoe zien mensen je en hoe wil je dat anderen je zien? Dit heeft allemaal te maken met de presentatie van jezelf. Er zijn een aantal dingen die daar aan meewerken. Lees het hier!

Hoe kom je over

Hoe laat kom je binnen? Hoe zie je eruit? Dit zijn twee vragen die al veel te maken hebben met de eerste indruk die iemand over je heeft. Wil je netjes overkomen of denk je ik ga gewoon zoals ik zelf wil? Maar hoe wil de klant jou zien? Wil de klant dat je er netjes uitziet of maakt dat niet uit? Welk voorbeeld wilt de klant dat jij aan de cliënten geeft. Presenteer jezelf binnen de normen en waarden van een klant op een manier waar jij je comfortabel in voelt.

Hoe kom je binnen

De manier waarop je binnenkomt zegt heel veel over hoe jij bent en beïnvloed de eerste indruk die men van jou heeft. Kom bijvoorbeeld rustig, gemotiveerd en vrolijk binnen in plaats van gehaast, kortaf en ongemotiveerd.
Zorg er ook voor dat je op tijd binnen komt. 10 minuten te vroeg binnenkomen geeft een ander beeld, dan 5 minuten te laat.

Deel dit verhaal: