Hoe zorgt Contra Zorgbemiddeling voor kwalitatieve goede zorg?

Contra Zorgbemiddeling houdt zijn kwaliteit hoog door al een start te maken in de screening. Wij screenen in expertise en kwaliteit, maar we moeten ook zorgen dat iedereen die kwaliteit en expertise houdt of juist vergroot. Dat kan door middel van trainingen, coaching, het aanbieden van workshops. Daar zijn wij heel erg sterk in in onze organisatie.

In het softwareprogramma, waar wij mee werken, krijgen wij een signaal wanneer een certificaat verloopt. Wanneer een BHV-certificaat verloopt geven wij een signaal naar de zzp’er dat het certificaat verloopt en wanneer er weer een training is. Op die manier zorgen wij ervoor dat de expertise hoog blijft. Aan de andere kant geeft Contra zelf ook trainingen; wij zijn expert in het omgaan met moeilijk gedrag en daar geven wij training in. Dit is een vrij intensieve training waarin heel veel aan de orde komt; denk aan wet- en regelgeving, triple-c en alle wat daarmee te maken heeft.

We geven ook training in ondernemerschap; hoe ga je als ondernemer jezelf prolongeren, hoe zorg je ervoor dat je je zaakjes goed op orde hebt. Alles gericht op het leveren van kwaliteit en het vergroten van expertise of in ieder geval om deze te behouden. Dat doen we met elkaar, we coachen elkaar, we geven elkaar de signalen door daar waar het op dat moment ook nodig is. Zo zorgen we ervoor dat we als team zijnde de kwaliteit hoog kunnen houden.

Share this story: