Vacature Personal Assistant Contra Zorgbemiddeling

Ben jij die energieke duizendpoot met een proactieve houding die het leuk vindt om afwisselende werkzaamheden te verrichten binnen een snelgroeiend bedrijf? Dan willen we je graag ontmoeten!

Dit ben jij

Je bent proactief en een teamplayer. Jij weet door jouw teamgeest en betrokkenheid mensen op een positieve manier te enthousiasmeren. Je denkt mee en denkt vooruit. Je hebt een bak aan ervaring als PA binnen verschillende organisaties opgedaan. Je faciliteert en bent ook een kei in signaleren, anticiperen en reageren.

Als PA herken je jezelf in het volgende profiel:

 • ruime ervaring in het beheren en administreren van diverse werkzaamheden, agendabeheer van de directeur, voeren van correspondentie;
 • inrichten en onderhouden van structuren, systemen en (werk) processen;
 • ervaring in het uitzetten van marketing uitingen op social media en andere media;
 • contact met klanten en opdrachtgevers;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • initiatiefrijk, accuraat en stressbestendig;
 • organiseren zit je in het bloed en daar geniet je van, voor het organiseren van trainingen ed. draai jij je hand niet om;
 • je bent energiek en dat straal je uit;
 • je vindt het geen probleem om in Amersfoort te werken;
 • je bent voor 32 uur beschikbaar.

Moet je verstand hebben van de zorg? Nee, dat hebben de anderen al.

Heb je wel ervaring binnen een zorgorganisatie, kan dat wel een voordeel zijn omdat je de cultuur als zodanig al kent. Maar het is niet noodzakelijk, het gaat erom dat je sensitief bent en aan kan sluiten bij dat wat de klanten van je vragen.

Wat is wel noodzakelijk? Dat je stressbestendig en een stevige persoonlijkheid bent. Dat je ruime ervaring hebt als PA. Je houdt van dynamiek en groei. Je kunt omgaan met ad hoc situaties en veranderingen. Dat je assertief bent en communiceert vanuit de verbinding. Dat je, net als wij, bevlogen bent in je werk, goed gekwalificeerd bent, inhoudelijk deskundig en flexibel.

Wat je drijft is om vanuit jouw expertise en deskundigheid samen met de andere medewerkers binnen Contra Zorgbemiddeling de ambities waar te maken.

Wat ga je doen?

In deze functie is het ondersteunen van de directeur je grootste prioriteit De klik met de directeur is logischerwijze noodzakelijk in deze rol. Je houdt je bezig met:

 • standaard secretariële taken zoals; e mail- en agendabeheer, organiseren en plannen van trainingen;
 • uitvoeren van alle operationele voorkomende werkzaamheden;
 • uitvoeren van marketingtaken zoals social media, klantcontact e.d.;
 • ondersteunen van de planners;
 • vraagbaak voor de zzp’ers;
 • het bewaken van deadlines;
 • contact met externe partijen;
 • HR-gerelateerde taken.

Wie zijn wij?

Contra Zorgbemiddeling is een bemiddelingsbureau dat volop in ontwikkeling is. We verbinden de vraag van de klant naar zorg met de juiste professional. Wij leveren zorgprofessionals in de verstandelijk gehandicaptenzorg, GGZ, ouderenzorg en de Jeugdzorg.

Wij werken vanuit eerlijkheid en authenticiteit. We gaan bewust en anders om met de organisatie, klanten, zzp’ers en de maatschappij. Hierdoor zijn wij in staat om de zorg betaalbaar te houden. Door nauw samen te werken met alle partijen en gebruik te maken van elkaars expertise kunnen we elke uitdaging samen aan.

Onze focus is de kwaliteit van zorg die wij leveren. Wij leveren waarde door coachend aanwezig te zijn voor onze zorgprofessionals en de klant, trainingen te faciliteren om expertise te behouden of te vergroten, continuïteit en voorspelbaarheid voor onze klanten te realiseren.

Er is maar één belang dat telt en dat is het belang voor diegene die de zorg vraagt!

Wij verbinden zorg en kwaliteit.

Ook onze maatschappelijke betrokkenheid is groot, daarom organiseren wij ook groepsvakanties voor mensen met een verstandelijke beperking.

Wat bieden wij?

De dynamiek van een snelgroeiend bedrijf. We hebben de diversiteit en kwaliteit van de eigen professionals hoog in het vaandel staan en kennen een goede werksfeer. De cultuur is die van een community; we werken zelfstandig maar wel in verbinding met elkaar waar we leren, groeien en ontwikkelen.

Daarnaast bieden we je:         

 • Een hoge mate van vrijheid en verantwoordelijkheid; we staan voor ondernemerschap en dat professionals zelf vaak het beste weten hoe iets klaargespeeld moet worden. Je krijgt dus al snel een hoge mate van vrijheid in de manieren waarop je je taken uitvoert, de verantwoordelijkheid voor de uitvoering ligt bij jezelf.
 • Mogelijkheden om je te ontwikkelen en trainingen te volgen.
 • Een goede werk-privé balans. Natuurlijk werken we hard maar dat is niet het enige dat we belangrijk vinden.
 • Korte lijnen en een informele werksfeer.

Interesse?

Stuur dan snel je uitgebreide cv met foto en een creatieve motivatie aan: info@contrazorgbemiddeling.nl

Je kan ons natuurlijk ook bellen voor meer informatie. Emile Daalmeijer, directeur Contra Zorgbemiddeling, telefoonnummer 06-51424646

 

Planning gesprekken

De eerste gesprekken zijn gepland op donderdag 27 mei tussen 9.00 en 13.00 uur. 

Vacature Personal Assistant Contra Zorgbemiddeling

Contactgegevens

Schrijf je in voor de cool challenge!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Schrijf je in voor de cool challenge!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.