Voordeel organisatie

Samenwerken met Contra Zorgbemiddeling brengt voor organisaties vele voordelen met zich mee. Contra Zorgbemiddeling ondersteunt jou met het invullen van open diensten. Benieuwd waar we nog meer mee helpen? Lees dan vooral door!

Onze hulp

Contra Zorgbemiddeling helpt met ad hoc diensten, detachering waar organisaties dat wensen. Contra Zorgbemiddeling helpt met het ondersteunen van de eigen planning van organisaties. Wanneer de planner een nog open dienst vindt kunnen zij ons bellen of mailen, dan zoeken wij de beste match met de juiste zzp’er voor jouw open dienst!

De juiste match

Met het vinden van de juiste match qua zzp’er kijken we ook hoe we zoveel mogelijk expertise bij kunnen brengen aan het team. We zorgen er dus voor dat er iemand op locatie komt die weet waar hij of zij mee bezig is en expert is in de dienst waar hij voor wordt ingehuurd. Ook denkt Contra Zorgbemiddeling mee met het vinden van een creatieve oplossing op momenten wanneer de oplossing wat lastiger te vinden is.

Contra Zorgbemiddeling is de juiste organisatie voor als je diensten uit handen wilt geven. Wij ondersteunen jou door openstaande diensten te vullen met de juiste zzp’er, die wij vinden door te zoeken naar de beste match voor jouw bedrijf. We zorgen ervoor dat de zzp’er belangrijke expertise meebrengt en dat het vaste team zo weer iets van deze samenwerking leert. Ook helpen wij met het bedenken van creatieve oplossingen voor lastig op te lossen problemen. Zoek jij de juiste zzp’er als tijdelijke oplossing? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Neem contact met ons op