Wilt u meer informatie over Contra Zorgbemiddeling?

Concept van recruitment

Het concept van recruitment is dat Contra Zorgbemiddeling kan helpen. Wij helpen met het zoeken van medewerkers die jouw open diensten in kunnen vullen. Maar we zoeken niet zomaar een medewerker voor je. Wij zoeken de beste medewerker!

Goed opgeleid

Wij zoeken zzp’ers die de open diensten van de organisatie op kunnen vullen. Wij zoeken niet zomaar een medewerker: wij zoeken iemand met een vakopleiding zodat je zeker weet dat hij of zij gespecialiseerd is in de werkzaamheden die jouw organisatie verricht. Naast dat we mensen met een vakopleiding zoeken, geven wij de gevonden persoon ook coaching. Wij werken met verschillende partijen samen om de zzp’ers goed te coachen. Na het coachen bieden wij de mensen aan. Zij komen dan op sollicitatiegesprek en kunnen een contract aangeboden krijgen.

Kosten en facturatie

Als de medewerker bij jou in dienst is zal deze nog 3 maanden gecoacht worden. We gaan dan ook nog niet in gesprek over de kosten en de facturatie daarvan. Als de samenwerking na 3 maanden nog steeds goed verloopt zullen wij de kosten en facturatie bespreken. Zo is er dus genoeg ruimte om te kijken of er een goede samenwerking is tussen het bedrijf en de werknemer.

Ook krijg je bij Contra Zorgbemiddeling extra service zodat we met elkaar op lange termijn de waarde leveren die voor jou belangrijk is.

Demo Aanvragen

ContraDemo