Tips voor een goede vakantieplanning

Welkom bij Contra Zorgbemiddeling, mijn naam is Emile Daalmeijer.

Het helpen, begeleiden en verzorgen van mensen is al 20 jaar een van de grote drijfveren in mijn leven. In mijn 18 jaar op de werkvloer heb ik veel verschillende facetten van het zorgvak mogen meemaken. Van kinderen tot ouderen, verstandelijke gehandicapten tot de psychiatrie, maar ook planning en HR; ik heb het allemaal meegemaakt. Ik heb gezien hoe hard er gewerkt wordt en hoeveel moois we met elkaar mogelijk maken in de zorg.
Bekijk mijn vakantieplanning tips

Als het anders kan, dan doe ik het

Ik heb ook zaken gezien waarvan ik denk dat het anders kan: door de oplopende kosten in de zorg komen instellingen en personeel onder druk te staan. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van de zorg achteruit gaat. Het zou toch mogelijk moeten zijn om de zorgmedewerkers, instellingen en cliënten op zo’n manier bij elkaar te brengen dat iedereen zich daar goed bij voelt en dat de zorg betaalbaar blijft. U moet weten over mij: als ik denk dat het anders kan, dan doe ik dat ook.

Hands on aanpak

Bij Contra zorgbemiddeling geloven we in een hands on aanpak tegen een betaalbare prijs, goed voor allen. Wij kiezen ervoor om de kosten veel lager te houden dan grote bemiddelingsbureau’s. De zzp’er die wij in dienst hebben wordt op waarde geschat: ze verdienen bij ons meer en krijgen trainingen en coaching aangeboden. Omdat ik zelf nauw betrokken ben bij het geven van deze trainingen ben ik op de hoogte van de expertise die wij in huis hebben. Hierdoor kan ik u goed adviseren en krijgen wij de juiste mensen op de juiste plek.

Doordat wij onze kosten laag houden en tegelijkertijd investeren in onze zzp’ers wordt het voor zorginstellingen mogelijk om daarmee bezig te zijn, waar ze volgens mij mee bezig moeten zijn: Kwalitatief goede zorg leveren aan de cliënt.
Download de tarieven PDF

Vier tips voor een goede vakantieplanning

Vanuit mijn jarenlange ervaring weet ik hoe moeilijk het kan zijn om de planning in de zomervakantie zo te organiseren dat iedereen tevreden is. In onderstaand filmpje geef ik je daarom vier tips om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen!

Meer tipvideo’s ontvangen?

Inschrijven tipvideo's
Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens om gaan, lees hier onze algemene voorwaarden