Visie Contra Zorgbemiddeling

Goede zorgverlening vinden wij ontzettend belangrijk. Om deze reden is Contra Zorgbemiddeling ontstaan met de visie om goede zorg te verlenen voor een zo’n laag mogelijk bedrag. Wij ontlasten jou met oplossingen voor problemen binnen de formatie van jouw organisatie.

Contra Zorgbemiddeling

Wij willen goede zorg bieden aan cliënten, dit verdienen ze! Helaas zijn er veel personeelsproblemen; langdurig ziekteverlof, vakanties en de formaties zijn te kort. Hier springen wij in door een match tussen zzp’er en organisatie te creëren. Zo is jouw open dienst toch ingevuld en kan je kwalitatief goede zorg blijven verlenen!

Goede zorg leveren

Elk uitzendbureau en detacheringsbureau geeft aan dat zij kwalitatief goede zorg bieden, waarom zijn wij dan zo anders.
Wij zijn anders omdat wij starten met transparantie en eerlijkheid. Dat kun je zien op deze website. Wij willen het anders doen dan al onze concurrenten door er echt voor de klant te zijn. Wij maken geen keuzes in onze procedure om het ons zo makkelijk en efficiënt mogelijk te maken. Wij maken de keuze om de klant en de zzp’ers het zo makkelijke mogelijk te maken wij willen dat de klant wordt ontlast en de zzp’ers in hun kracht wordt gezet. Wij willen dat de zzp’er zich blijft ontwikkelen en dat zij het inzicht krijgen waaruit kwalitatieve goede zorg uit bestaat. Hiervoor zijn wij coachend aanwezig, maar faciliteren wij ook trainingen.

Wij willen dat de klant wordt ontlast en dat zij de roosterverstoringen aan ons overlaten, zodat wij die voor de klant kunnen invullen zoals de klant dat wenst.

Waarden

Wij vind het belangrijk om kwalitatief goede zorg te leveren, voor een eerlijk bedrag. Dit willen wij niet alleen vandaag, maar ook volgend jaar. Daar staan we bij Contra Zorgbemiddeling voor.