ZZP’er in de zorg

Voordeel zzp'er

Voor zzp’ers is het enorm winstgevend om samen te werken met Contra Zorgbemiddeling, wij bieden namelijk service en ondersteuning. Wij helpen niet alleen met het vinden van een nieuwe opdracht, maar wij helpen ook in het soms best lastige ondernemerschap dat je als zzp’er hebt. Zo helpen we bij Contra Zorgbemiddeling bijvoorbeeld met factureren, maar dat is niet het enige! Je leest het allemaal hier.

Samenwerking

Wij zoeken voor jou de geschikte opdracht als zzp’er. Je opdracht zoeken wij zorgvuldig voor je uit, zodat de opdrachten goed aansluiten bij die expertises die jij bezit. Op deze manier zorgen wij samen voor kwalitatief goede zorg.

Onze service

Het liefst bouwen we een relatie met je op en leren we je bedrijf kennen, zodat we een match kunnen maken op expertise én persoonlijkheid. Wij willen graag dat jij precies de zzp’er krijgt die je nodig hebt. En om de continuïteit van de zorg te vergroten, zorgen wij ervoor dat je zo vaak mogelijk dezelfde gezichten te zien krijgt.

Per 1 februari 2024 kunnen we geen samenwerking meer aan gaan met ZZP'ers die werken op basis van een EVC-certificaat!

Inschrijfformulier ZZP'ers

Inschrijfformulier ZZP'ers nieuw
Heb jij jouw zorgopleiding afgerond met een diploma (vereist)? *
Heb jij minimaal 2 jaar werkervaring na het behalen van jouw zorgdiploma (vereist)? *
Ben jij 25 jaar of ouder (vereist)? *

Helaas voldoe je nog niet aan de vereisten, bedankt voor je interesse. Hopelijk tot in de toekomst!

Schrijf je in voor de cool challenge!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Schrijf je in voor de cool challenge!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.