Voordeel zzp’er

Voor zzp’ers is het enorm winstgevend om samen te werken met Contra Zorgbemiddeling, wij bieden namelijk service en ondersteuning. Wij helpen niet alleen met het vinden van een nieuwe opdracht, maar wij helpen ook in het soms best lastige ondernemerschap dat je als zzp’er hebt. Zo helpen we bij Contra Zorgbemiddeling bijvoorbeeld met factureren, maar dat is niet het enige! Je leest het allemaal hier.

Samenwerking

Wij zoeken voor jou de geschikte opdracht als zzp’er. Je opdracht zoeken wij zorgvuldig voor je uit, zodat de opdrachten goed aansluiten bij die expertises die jij bezit. Op deze manier zorgen wij samen voor kwalitatief goede zorg.

Onze service

Zzp’ers zijn in feite ondernemers en de wereld van ondernemen kan soms best lastig zijn. Contra Zorgbemiddeling snapt dit en biedt onder andere services aan met factureren, maar wij helpen je ook om je eigen presentatie op orde te houden. Het is ontzettend belangrijk hoe jij je presenteert tegenover opdrachtgevers. Wij helpen je ook met zelfontwikkeling, omdat dit van groot belang is in je carrière.
Contra Zorgbemiddeling helpt jou een echte ondernemer te zijn en jouw in je kracht te zetten daar waar jij dat wenst.

 

Inschrijfformulier

Inschrijfformulier ZZP'ers
Heb jij een afgeronde zorgopleiding (vereist)? *
Heb jij minimaal 2 jaar werkervaring als zorgprofessioneel (vereist)? *
Ben jij 25 jaar of ouder (vereist)? *

Helaas voldoe je nog niet aan de vereisten, bedankt voor je interesse. Hopelijk tot in de toekomst!