Over ons

Over Contra

Mijn naam is Emile Daalmeijer. Ik werk nu al ruim twintig jaar in de zorg. Eerst als hulpverlener en later ook als trainer en planner. In die tijd liep ik telkens tegen dezelfde problemen aan. Daarom heb ik Contra opgericht. Nu werk ik al een aantal jaar met veel plezier en passie aan het oplossen van die problemen.

Contra omdat ik geloof in het wij-gevoel en communiceren vanuit integriteit en openheid. Ik wil laten zien dat zakelijk en persoonlijk samen kunnen gaan in de zorg.

Contra omdat beheersmatig werken in mijn ogen niet de juiste manier is. We werken vanuit de Triple C methodiek en doen eerst een stapje terug, zodat we problemen vanuit de behoefte van de cliënt bij de wortel aan kunnen pakken. 

Contra omdat ik me wilde verzetten tegen de cowboy’s en piraten in de zorg, die meer bezig zijn met geld verdienen dan zorg dragen voor de cliënt. Ik ben altijd bereikbaar voor vragen én denk in oplossingen met jou mee.

Contra omdat ik planners en teams wil ondersteunen bij het invullen van roosterverstoringen. Niet alleen onder hoge druk, ad hoc en op de korte termijn. Ondersteuning gericht op de toekomst en lange termijn, zodat er stabiliteit en rust kan ontstaan in je team.

Contra omdat zzp’ers niet alleen maar opvulling zijn of handen aan het bed. De zzp’ers onder mijn hoede worden door mij getraind en opgeleid. Ik ken ze dus allemaal persoonlijk, zo kan ik ook beter inschatten of ze bij jou passen.

Contra omdat ik altijd iemand ben geweest die denkt dat het anders kan en het dan ook anders doet. 

Wat kan Contra voor jou betekenen

Kijk hier als je meer wil weten over hoe wij onze expertise op het gebied van planningen en roosters in kunnen zetten om jou te ondersteunen bij het brengen van rust in je organisatie.

Kijk hier als je nu staat te springen om een zzp’er die een positieve invloed heeft binnen je team en is opgeleid voor de taken die jij van hem of haar verwacht.

Kijk hier als je behoefte hebt aan extra training voor je personeel, bijvoorbeeld op het gebied van moeilijk en agressief gedrag.

Schrijf je in voor de cool challenge!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Schrijf je in voor de cool challenge!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.